HTML

Zsani

Az engedetlen Zsani nevű beagle kutyám mindennapjai

Friss topikok

  • Nini-ve: Örülünk, hogy Zsani ismét egészséges:)) és hivatalosan is meggyógyult. (2010.09.27. 13:05) Zsani újra engedetlen
  • Orsi-Süti: nagyon sajnálom!! gyógyuljon meg hamar!! (2010.09.23. 17:58) Zsani beteg2
  • Nini-ve: Boldog szülinapot Zsani, hamarosan találkozunk és akkor mi is megcsodálhatjuk az új labdádat. Mari... (2010.08.03. 20:19) 2 éves lett!
  • Nini-ve: Szia, végre megtaláltam a blogod, nagyon kiváncsi vagyok a képekre:)) és a folytatásra.. Mari&... (2010.05.21. 11:21) 2010.május 20.

Linkblog

Zsani újra engedetlen

2010.09.27. 11:27 Zsagle

A pénteki kontroll után Zsani gyógyultnak minősíthető, bár az orvos azt mondta, hogy a hét végén még kíméljem, ne fárasszam ki. Hát én nem is fárasztottam volna, de megtette ő ezt helyettem, ha nem engedem el, a karomat tövestől rántotta volna ki, úgy tele volt energiával. Rohanni akart, szimatolni és ebben nem akadályoztam meg. Bementünk az erdőbe sétálni, végig póráz nélkül, jutalomfalattal tömött zsebbel. Hosszú távon szimatolgatásra lemaradt mellőlem, de amikor látta, hogy nem vagyok a közelében és nem is hívom, lobogó fülekkel rohant utánam és nézett fel rám jutalomfalatért esdekelve. Így mentünk körbe az erdőben, Zsani mindig a nyomomba ért, ha elkalandozott, rohanóra vette a figurát és a jutifalatért szót fogadott. A kis bestia, érdekkutya. De én így imádom, ahogy van, bár sokszor haragszom rá, amikor engedeltlenkedik. Boldog vagyok, hogy nem lett semmi komolyabb baja a veséjének és hogy újra egészszéges, ami az étvágyán és a kedélyállapotán is meglátszik.

Sajnos mindig figyelni kell, mert állítólag az idén kullancsinvázió lesz és rengeteg közülük a fertőző. Mindig átnézem, de néha elkerülheti a figyelmemet.

 

Így a tökéletes, felálló farkincával és figyelő állásban. Ugye gazdi, most nyugodt vagy?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsagle.blog.hu/api/trackback/id/tr152326546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nini-ve 2010.09.27. 13:05:25

Örülünk, hogy Zsani ismét egészséges:)) és hivatalosan is meggyógyult.
süti beállítások módosítása