HTML

Zsani

Az engedetlen Zsani nevű beagle kutyám mindennapjai

Friss topikok

  • Nini-ve: Örülünk, hogy Zsani ismét egészséges:)) és hivatalosan is meggyógyult. (2010.09.27. 13:05) Zsani újra engedetlen
  • Orsi-Süti: nagyon sajnálom!! gyógyuljon meg hamar!! (2010.09.23. 17:58) Zsani beteg2
  • Nini-ve: Boldog szülinapot Zsani, hamarosan találkozunk és akkor mi is megcsodálhatjuk az új labdádat. Mari... (2010.08.03. 20:19) 2 éves lett!
  • Nini-ve: Szia, végre megtaláltam a blogod, nagyon kiváncsi vagyok a képekre:)) és a folytatásra.. Mari&... (2010.05.21. 11:21) 2010.május 20.

Linkblog

A kis versenyló

2010.05.28. 21:23 Zsagle

A ma reggeli sétánál Zsani fáradhatatlan volt. Már visszafele tartottunk a patakparton, amikor találkoztunk a két vizsla baráttal, Bellával az ugri-bugri vizslalánnyal és Dömével a megfontolt úriember vizslafiúval. Dömét már gyerekkora óta ismeri Zsani és szinte, mintha apja lenne, nagyon sokszor együtt vadásznak, rohannak, játszanak. Majd továbbsétálva összefutottunk a négykutyás családdal, ahol van egy Adri nevezetű agár lány. Hatalmas futásba kezdtek, és már mindegyik kutya kidőlt, de Zsani még mindig próbálta tartani Adrival az iramot. Ez ugye nem lebecsülendő dolog egy autó gyorsaságával futó agár mellett. Amikor hazajöttünk, ivás után Zsani szinte lerogyott a kosarába és csak közel 3 óra elteltével kászálódott ki onnan, amikor hazajöttem az úszásból. Odajött üdvözölni, majd újra lefeküdt pihenni. Remélem, hogy ilyen tempójú séták mellett nem fog elhízni. A hasát pedig nagyon szereti. A napi kajaadagja mellett nagyon szeret még az asztalnál is koldulni esdeklő szemekkel attól, aki éppen eszik valamit. Azonkívül a séták alkalmával, ha szót fogad, szívesen veszi a jutalomfalatokat is, többször és nemcsak tőlem. Szóval igencsak szeret enni, de le is szaladgálja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dávid az unokám ugyanolyan engedetlen, mint Zsani. Imádják egymást és én is őket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsagle.blog.hu/api/trackback/id/tr562038927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása